.

.

TOTS 21

Una imatge del Cuponazo. Foto: ONCE

Una imatge del Cuponazo. Foto: ONCE

L’ONCE ha repartit 40.000 euros a Tarragona  en el sorteig del ‘Cuponazo‘ del passat divendres 1 de setembre.

Javier Barrena, persona amb discapacitat com tots els venedors i venedores de l’ONCE, és qui ha portat la sort a Tarragona, des del punt de venda ubicat a l’avinguda Roma, 11. Javier va vendre un cupó electrònic, per TPV, premiat amb 40.000 euros. Gràcies al Terminal Punt de Venda el client pot escollir a l’instant el número que més li agradi.

L’ONCE a Tarragona presta serveis personalitzats a 800 afiliats i afiliades i compta amb una plantilla de 108 agents venedors dels productes de joc de l’organització.

El ‘Cuponazo‘ de l’ONCE ofereix cada divendres, per tres euros, un premi a les cinc xifres i una sèrie de 6 milions d’euros. A més, es poden guanyar 134 premis de 40.000 euros a les 5 xifres del número premiat. I, amb el nou model de “pels dos costats pots ser guanyador”, premi de 500 euros a les quatre primeres i a les quatre darreres xifres; 50 euros en les tres primeres i en les tres darreres xifres; 6 euros en les dues primeres xifres i dues darreres; i reintegrament de 3 euros a la primera xifra (primer reintegrament) i a la darrera xifra (segon reintegrament).

Els cupons de l’ONCE són part dels productes de loteria social, segura, responsable i solidària de l’organització que, des del seu disseny fins a la comercialització, implementa controls per neutralitzar consums descontrolats, prohibeix expressament la venda a menors d’edat o el consum a crèdit, entre altres mesures. L’organització manté una responsabilitat amb la ciutadania promovent una política de joc responsable amb els sistemes d’avaluació i seguiment més exigents definits per l’Associació Mundial de Loteries i l’Associació Europea de Loteries.

V.Tapias