.

El cor Messengers actuarà a Torredembarra.

El cor Messengers actuarà a Torredembarra.

El Festival Rocaforadada de Torredembarra comença l’edició d’aquest 2014 amb el  grup Port Bo, que té una llarga trajectòria en el món de la música d’havaneres i que ja s’apropen als 50 anys de carrera. El seu concert al festival de Torredembarra tindrà lloc aquest dissabte 19 de juliol.

Enguany, el Festival de concerts d’estiu La Roca Foradada de Torredembarra presenta un nou logotip, que pretén reflectir l’essència de l’espai en el qual s’emmarquen els concerts. Per això el disseny és “una conjunció d’elements variats que evolucionen des d’un simple forat, passant pel túnel que aquest provoca en travessar la roca i amb l’afegit de les onades del mar de Torredembarra. Tot plegat culminat amb el color blau que els mesos d’estiu il·lumina el litoral tarragoní”.

Festival La Roca Foradada 2014

El Festival La Roca Foradada de Torredembarra celebra aquest estiu del 2014 la seva sisena edició. El cicle va començar l’any 2009 i amb els anys ha esdevingut un festival de referència del litoral tarragoní a causa de la qualitat dels artistes que hi han pres part i del magnífic espai on té lloc. Sanjosex, Susana Sheiman, Big Mama, o Joan Chamorro i Andrea Motis són alguns dels artistes que han passat per les diferents edicions.

El Festival, que es realitzarà al Port de Torredembarra els mesos de juliol i agost, ja ha completat el seu cartell, amb un assortit d’artistes per tots els gustos i colors. Entre ells destaca el dels barcelonins Mishima, que presentaran a Torredembarra el seu nou disc ‘L’ànsia que cura’, el setè ja de la seva carrera. Un altre dels noms serà el del músic català Joan Dausà (23 d’agost), que presentarà el seu segon disc ‘On seràs demà?’. Dausà, actor i presentador, va tenir un important èxit en la seva nova faceta com a cantant en publicar el seu debut ‘Jo mai mai’.

Els amants del soul comptaran amb una de les revelacions dels últims anys, Sara Pi (9 d’agost), qui presenta el disc ‘Wake Up’. Amb només 27 anys, Sara Pi s’ha convertit en una artista revelació dins el panorama nacional, on ja és considerada com la nova princesa del soul.El concert de Pi vindrà acompanyat el mateix dia 9 pel de Guevara, la formació que lidera la cantautora catalana Lídia Guevara, que presenta aquest 2014 el seu segon disc d’estudi, ‘Héroe del Universo’. Després d’un debut més plàcid i orientat al pop, el nou disc mostra una Lídia Guevara més desenfrenada, acostant-se en ocasions al rock més potent.

El cor barceloní de gospel Messengers (8 d’agost) també ha confirmat la seva presència al festival. Els Messengers són un cor de 25 veus que està dirigit per Ramon Escalé i que va ser finalista del programa de Televisió de Catalunya ‘Oh, Happy Day’. L’últim nom destacat és el del grup d’havaneres Port Bo (19 juliol), que té una llarga trajectòria en el món de la música que s’acosta ja als 50 anys de carrera. El Festival La Roca Foradada està organitzat per la promotora Music From Tamarit , per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Torredembarra i pel Port de Torredembarra.