.

.

TOTS 21

Imatge de l'entrega del premi.

Imatge de l’entrega del premi.

L’Auditori Municipal Enric Granados de Lleida va acollir divendres l’acte de lliurament de les Medalles d’Honor i les Mencions Honorífiques que atorga el Cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya. Coincidint amb la diada de Sant Joan de Déu, festa patronal dels bombers, es van lliurar un total de 324 medalles, que premiaven l’antiguitat al Cos i la realització de serveis excepcionals.

Entre els distingits en l’acte presidit pel Conseller d’Interior Jordi Jané, hi havia el Coordinador dels Parcs Químics de Seguretat de l’AEQT, Francesc Aiguasenosa. La distinció es va entregar per la col·laboració constant que ha tingut durant els darrers 15 anys amb el Cos de Bombers de la Generalitat, i especialment perquè des del seu càrrec de responsable dels Parcs Químics de Seguretat dels polígons industrials ha fomentat i potenciat la formació d’una gran quantitat de personal. També per la seva continuada col·laboració i el foment de tot tipus d’activitats formatives en l’àmbit de les intervencions amb productes químics.

El Camp de Tarragona també va rebre altres reconeixements durant aquest mateix acte. El Departament d’Interior va voler reconèixer la col·laboració continuada en la formació del Cos de Bombers en l’àmbit portuari i marítim en l’àrea del Port de Tarragona distingint amb una menció honorífica a Josep Lluís Díez, director de Domini Públic i Seguretat Integral Oficial de Protecció del Port de Tarragona. El cap de Salvament Marítim a Tarragona, Iñigo Landeta, va recollir una menció honorífica en reconeixement a l’excel·lent línia col·laborativa amb la DGPEIS en la coordinació operativa i de suport a la formació del Cos de Bombers en matèria d’Incendis en vaixells. I també es va lliurar una menció honorífica a Mònica Torrellas, una operadora de la sala de control dels Bombers a Reus.