.

Entrega del guardó al Teatre Auditori de Salou

Entrega del guardó al Teatre Auditori de Salou

El passat divendres 10 d’octubre va tenir lloc una nova edició de la festa de l’esport comarcal al Teatre Auditori de Salou. Un any mes el Consell Esportiu del Tarragonès ha convocat els Premis i la Beca Avriga Fvscvs 2014. L’objectiu és fer un reconeixement al treball i l’esforç que diàriament porten a terme esportistes, entrenadors, professors, dirigents esportius i, en definitiva, tots aquells que tenen una implicació directa amb l’esport a la nostra comarca.

A la cita van ser reconeguts esportistes i  equips de diferents àmbits. Entre ells l’Ampa Mossèn Ramon Bergadà amb la Secció de Gimnàstica Estètica, dins de l’apartat de distincions a proposta dels ajuntaments de la comarca. Concretament, va rebre la Distinció pels mèrits en el foment de l’esport en l’àmbit local.

“Estètica Constantí” va néixer l’estiu del 2013 i aquesta temporada compta ja amb 66 alumnes en les seves diferents categories, convertint-se en un club pioner a les comarques de Tarragona en aquesta disciplina esportiva . Durant aquests dos darrers anys ha organitzat dos Campus de Gimnàstica Estètica amb la presència de reconegudes figures d’aquesta disciplina esportiva, i ha participat amb notable èxit en competicions tant a nivell català com també en l’àmbit estatal. Integrants del club participaran entre el 14 i 16 de novembre a la 1a Fase de la Copa d’Espanya que es farà a Sagunt.