.

El Consell de Persones Grans de Vila-seca vol aprofundir en les necessitats de benestar d’aquest grup d’edat. Foto: Cedida

Recentment el Consell Municipal de Persones Grans, amb la presència de la regidora d’Acció Social i Polítiques d’Igualtat, Lucía Teruel, va celebrar una nova sessió, durant la qual es van treballar els àmbits de la salut i del benestar. Els membres del consell s’han preguntat les necessitats que tenen les persones majors de 65 anys per tal de gaudir de benestar.

Tothom que vulgui ser membre d’algun dels consells municipals, ho pot fer a través de l’Oficina d’Atenció Ciutadana i, en el cas de requerir més informació, es pot contactar amb l’Àrea de Drets socials i Participació mitjançant diversos canals: presencialment al carrer Major 12, telemàticament a participacio@vila-seca.cat o trucant al 977 39 00 24.

El Consell Municipal de Persones Grans, que està format per persones de més de 65 anys i residents al municipi, es va constituir i presentar oficialment el novembre de l’any passat, i forma part del projecte de participació ciutadana liderat per l’Àrea de Drets Socials i Participació de l’Ajuntament de Vila-seca.

El projecte pretén promoure la ciutat com un espai de construcció col·lectiva on, d’una banda s’aprofita l’expertesa del ciutadà i ciutadana fruit de la seva experiència quotidiana i, de l’altra, promou espais de construcció col·lectiva amb especial sensibilitat i inclusió de la diversitat de mirades.