.

.

TOTS 21

Un moment de la sessió inaugural de les jornades

El Departament de Joventut del Consell Comarcal del Tarragonès ha organitzat una sessió de formació adreçada als professionals que treballen amb joves per tal de potenciar els factors que ajuden a prevenir l’aparició de consums problemàtics en els joves, així com evitar aquells que poden empitjorar la situació, per tal d’oferir-los les eines necessàries.

Les sessions són impartides per un psicòleg especialitzat en prevenció i tractament de consums problemàtics de drogues, Otger Amatller.

Amb el títol ‘Intervenció en joves per a la prevenció de consums problemàtics de drogues’, el temari que s’aborda en cada sessió versa sobre temes com l”adolescència i conductes de risc, les substàncuies una per una, o el consum de lleure i consum problemàtic. També I estudia diferents programes i recursos a desenvolupar, com ara: Quins altres agents podem implicar: família, escola, agents d’educació no formal, etc, rols i responsabilitats, pautes d’actuació davant un consum problemàtic i recursos existents al nostre abast.