.

.

TOTS 21

El Consell Comarcal del Baix Camp i l’Arxiu Comarcal del Baix Camp han obert la convocatòria d’una beca de recerca per aquest 2022. L’estudi pot ser de qualsevol àmbit d’estudi referent a la comarca i els seus municipis i s’ha de centrar, prioritàriament, en els fonts documentals dipositats a l’Arxiu Comarcal.

Dotació econòmica

La dotació econòmica de la beca és de 3.000 €. Dels quals, es faran efectius amb dues parts iguals de 1.500 € cadascuna: la primera en la proclamació del projecte guanyador, i la resta, un cop el jurat hagi examinat la qualitat del treball.

Duració i lliurament

La beca té una durada de 9 mesos a partir de la data de concessió.

El projecte de recerca s’ha de lliurar en format PDF a la Secretaria de l’Arxiu a través d’un exemplar en versió adaptada per ser publicada i haurà de tenir entre 200 i 300 pàgines, acompanyat d’un resum d’entre 15 i 20 folis.

Pel que fa a la data màxima d’entrega, el projecte es pot presentar fins al 15 d’abril del 2022 (inclòs) a la Secretaria de la Beca: Arxiu Comarcal del Baix Camp, Carrer Sant Antoni M.Claret, 3, Reus.

La intenció del Consell Comarcal i l’Arxiu Comarcal és, a partir d’ara, convocar cada any aquesta beca, i que esdevingui un referent per a treballs d’investigació culturals com també la d’editar l’estudi guanyador. Tot plegat, per incentivar els treballs de caràcter culturals i històrics a la comarca, i crear sinergies entre els investigadors i les entitats públiques.

Redacció