.

.

TOTS 21

L'OBC actuarà divendres a Vila-seca

L’OBC actuarà divendres a Vila-seca

Aquest divendres 5 de febrer tindrà lloc el primer concert de la temporada de primavera de l’Auditori Josep Carreras. A les 21.30 h l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya interpretarà ‘El concierto de Aranjuez’, just quan fa poques setmanes que s’han acomplert 75 anys des de la seva estrena a Barcelona.

Setanta cinc músics de l’OBC acompanyaran la guitarra de Juan Manuel Cañizares, un guitarrista que ja ha rodat la cèlebre obra de Rodrigo per tot el món dirigit entre altres per Sir Simon Rattle amb l’Orquestra Filharmònica de Berlín. Tot un luxe poder comptar a Vila-seca amb aquest programa i aquesta orquestra que oferirà un programa variat i intens que no deixarà ningú indiferent.

Completarà el programa l’Intermezzo de Goyescas, de Granados, i la tercera simfonia de Beethoven “L’Heroica”, la qual va marcar un punt d’inflexió en la historia de la música i està considerada una de les obres simfòniques més importants de la història.

El director i guanyador del Concurs Internacional de Direcció d’Orquestra de Cadaqués 2013, Lorenzo Viotti, serà l’encarregat de dirigir aquest concert a l’AJC.

Les entrades per als concerts, es podran adquirir al vestíbul de l’Auditori Josep Carreras des d’una hora abans de l’inici del concert i amb antelació, a la secretaria del Conservatori o al web de l’Auditori www.auditorijosepcarreras.cat.
El programa serà el següent:

Lorenzo Viotti, director
Juan Manuel Cañizares, guitarra

Granados
Goyescas. Intermezzo 5’

Rodrigo
Concierto de Aranjuez 25’

Beethoven
Simfonia núm. 3 en Mi Bemoll Major,
op. 55, “Heroica” 50’