.

.

TOTS 21

Desenes de treballadors de Ginsa, concentrats a les portes de l’Hospital Sant Joan de Reus, per denunciar la seva situació laboral, el 5 de juliol de 2016. Foto: ACN

El comitè d’empresa de Ginsa, empresa pública de serveis que penja del Grup Salut de Reus de l’Ajuntament reusenc, tem l’aplicació d’un ERO i que els 350 empleats de la societat acabin perdent el seu lloc de treball.

Les temors del comitè es fonamenten en la “indiferència” de la direcció davant la inquietud dels empleats sobre el seu futur i l’esglaonada sortida dels hospitals ebrencs del grup Sagessa -l’hospital de Tortosa, el comarcal d’Amposta i amb previsió que el de Móra segueixi el mateix camí i deixi de ser gestionat des de Reus.

“Pèrdua de feina implica pèrdua de llocs de treball”, manifesta el president del comitè, Carles Bergadà. En constant peu de guerra amb la direcció per les condicions laborals i ara per un futur incert, el comitè anuncia accions de protesta i no descarta arribar a la vaga.

La vaga, amb tot, seria una mesura extrema a la qual els treballadors prefereixen no arribar i que la incertesa es resolgui per la via del diàleg. “La bona voluntat fins ara hi ha estat per les dues parts, però a partir d’ara començaran a haver-hi mesures, fent comitès de benvinguda als consells d’administració, presentant-nos als plens de l’Ajuntament, convocant manifestacions, etc. “, ha declarat Bergadà.