.

El Comitè Organitzador de Tarragona 2017. Foto: Mauri Fernández

El Comitè Organitzador de Tarragona 2017. Foto: Mauri Fernández

El Comitè Organitzador dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017 ha dut a terme aquest dijous una nova reunió de treball a la Casa Canals. Aquesta trobada ordinària ha servit principalment per reportar l’estat d’execució dels projectes actuals i patrocinis, constituir el Comitè Executiu i nomenar els membres de la Comissió Interadministrativa (encarregada de supervisar l’aplicació dels beneficis fiscals a les empreses col·laboradores dels Jocs) i de la Comissió de Seguretat.

La reunió ha estat encapçalada per l’alcalde de Tarragona i president del Comitè, Josep Fèlix Ballesteros i ha comptat també amb la presència del secretari general del Comitè Olímpic Espanyol, Víctor Sánchez; el director esportiu del COE, Ricardo Leiva; el delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya, Joaquim Nin; la representant territorial de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Gemma Solé; el vicepresident del Comitè Organitzador, Javier Villamayor, i els membres del Comitè Organitzador, Maribel Rubio i Josep Acero.

El tinent d’alcalde i vicepresident del Comitè Organitzador, Javier Villamayor, ha manifestat al finalitzar la reunió que “s’ha exposat al Comitè l’estat d’execució dels projectes actuals, com el voluntariat, el programa educatiu, la formació de voluntaris o els contractes de patrocinis. En aquest sentit estem molt satisfets de la recent signatura amb El Corte Inglés i de que empreses multinacionals s’interessin per estar al costat de Tarragona 2017. No és casualitat el gran nombre de contactes i empreses interessades en els Jocs, això sens dubte posa de manifest la seva important repercussió. D’altra banda, també ens hem felicitat pel suport ja signat de la Generalitat i confiem en la concreció propera amb la resta d’administracions implicades”.

Finalment, Villamayor també ha destacat la constitució avui del Comitè Executiu “el qual és una representació molt més operativa del Comitè Organitzador”.