TARRAGONA 21

 

Cartell convocant a assistir als actes

El dissabte 29 d’abril, se celebrarà la Festa de la Primavera a l’Hospitalet de l’Infant. Es tracta d’una festa organitzada per la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, amb la col·laboració de l’Associació de Comerços de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors i l’Associació de Restauració i Hoteleria de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors, que tindrà lloc a la Plaça Catalunya de l’Hospitalet de l’Infant.

En aquest escenari, de les 11 a les 14 hores, hi haurà parades on diversos establiments comercials exposaran i vendran els productes i serveis que ofereixen i mostraran les novetats de la nova temporada; i també hi haurà animació infantil i degustacions. Les degustacions podran ser gratuïtes per a totes aquelles persones que presentin dos tiquets de compres o de consumicions fetes en qualsevol establiment de comerç de proximitat o de restauració del municipi durant aquesta setmana. Els dos tiquets es podran bescanviar dissabte per un còctel de fruita, per un vermut o per un “montadito”.

A més, a l’inici d’aquesta jornada festiva, adreçada a tots els públics, es presentarà la nova marca de Comerç i la nova Guia Comercial i de Serveis.

“La idea és oferir una mostra de l’oferta comercial del poble, per tal de donar-la a conèixer i fomentar les compres i consumicions al municipi”, segons ha assenyalat el regidor de Comerç, Miguel Ángel Garcés. El mateix regidor ha explicat que aquestes accions s’emmarquen en el pla de dinamització comercial del municipi, que es va aprovar per unanimitat en el darrer ple municipal.