.

.

TOTS 21

Imatge del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers. Foto: ACN

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona (CODITA) comença la campanya de recollida, principalment, a empreses i professionals que amb motiu de la crisi sanitària del COVID19 han hagut de tancar i/o han reduït l’activitat i tenen estocs i/o excedents de materials de protecció i vulguin cedir-lo als centres assistencials de totes les comarques de Tarragona, l’Alt Camp, el Baix Camp, el Baix Ebre, el Baix Penedès, la Conca de Barberà, la Ribera d’Ebre, el Montsià, el Priorat, el Tarragonès i la Terra Alta.

A la campanya de Promoció de la Salut i la Borsa d’Infermeres Voluntàries, les Infermeres de Tarragona hi afegeixen ara una altra iniciativa amb una campanya de Recollida Material de Protecció per a Centres Assistencials.

Quin tipus de producte poden ser donats?

Els productes que són d’utilitat: mascaretes, guants, gels desinfectants, bates, peücs… que puguin utilitzar les clíniques dentals, podòlegs, pintors, centres d’estètica, empreses veterinàries, laboratoris químics o indústries agroalimentàries, per exemple. Qualsevol equipació o material que pugui actuar com a barrera contra les infeccions o maximitzi la higiene de persones i instal·lacions.

Com es pot col·laborar?

Per adherir-se i col·laborar en la campanya, cal contactar per telèfon al 977 239 519 de 10.00 a 12.00 hores o per correu electrònic a codita@codita.org i indicar la relació de material disponible, el nom i telèfon de contacte.

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona organitza la recollida i dipòsit de material i coordina la distribució als centres assistencials, segons les necessitats documentades.