.

.

TOTS 21

D’esquerra a dreta, Teresa Rull, Enric Roberto i Maria Dolors Sardà, després de rubricar l’acord.

El Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l’Àrea de Reus, a través del Servei Comarcal de Català del Baix Camp, signen un acord de col·laboració amb l’Ajuntament de la Selva del Camp per tirar endavant un programa radiofònic. Aquesta nova oferta, “Espurnes… de llengua”, és un espai setmanal distret, amè i de pocs minuts en què es parla de llengua: de les novetats de la Nova Gramàtica i de paraules que no són apropiades o genuïnes de la llengua catalana. També s’introduiran apunts gramaticals (pronoms febles, relatius, verbs…) i es descobrirà l’origen d’algunes tradicions catalanes. Així mateix es recolliran els dubtes i els suggeriments dels oients.

“Espurnes… de llengua”, programa que condueix la responsable del Servei Comarcal de Català del Baix Camp, Teresa Rull, amb la col·laboració del veterà locutor Toni Mateos, s’emet per Ràdio la Selva els dimarts a les 11.45 h, aproximadament, dins del programa magazín “El cafè a l’Hort”.

La presidenta del Consell del Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus, Maria Dolors Sardà, i el regidor de Comunicació i Innovació Municipal de l’Ajuntament de la Selva, Enric Roberto, es van encarregar de signar el conveni que compromet totes dues parts a preparar el material i l’enregistrament d’aquest programa. Aquest conveni és el resultat de la col·laboració que el Servei Comarcal de Català del Baix Camp, adscrit al Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus, manté des de fa uns anys amb l’Ajuntament de la Selva a fi de fomentar l’ús de la llengua catalana en tots els àmbits de la societat.