.

.

TOTS 21

Formació del primer equip del Tàrraco

Formació del primer equip del Tàrraco

El CN Tàrraco es manté a la segona divisió de la Copa Catalana després d’haver participat el passat dissabte 9 d’abril, a Olot, a la final de la Copa Catalana grup B, i assolir el 4rt. lloc en una jornada plena de curses, quedant
finalment 14è de tots els clubs catalans d’un total de més de 60.

La temporada passada, el CN Tàrraco va assolir el 20è lloc de la classificació final, en aquest sentit, doncs es fa patent l’esforç, disciplina i treball de tots els nedadors de l’equip que han lluitat fins al final per a mantenir la categoria. Al Club Natació Olot s’hi van desplaçar 16 nedadors del 30 que pertanyen al 1er equip.  La resta de l’equip que no van estar convocats en aquesta final de la lliga per motius del’organització.

Han pujat  a 1era. divisió: CN Olot i CN Premià
Perden la 2 categoria: CN Badalona i CN Horta
Resta de participants: CN Granollers, CN Lleida, CN Calella, CN Minorisa, CN Tortosa i
CN Tàrraco.

A més, la nedadora Júlia Heredia ha obtingut mínimes en 50 i 100 lliures pel Campionat d’Espanya Infantil d’estiu a Málaga. Heredia va assolir 2 mínimes a la final en les proves 50 i 100 lliures. Als 100 lliures va fer 01.02.02 rebaixant en més d’ un segon l’anterior temps 01.03.46 i, ja molt a prop de la mítica barrera del minut als 100.

Als 50m, amb un temps de 28.80, va baixar per primer cop dels 29 segons. Julia treballa diàriament molt dur a la piscina i per fi ha assolit les tan esperades mínimes.