.

Foto de l'intens partit del CN Tàrraco amb el CN Minorisa B

Foto de l’intens partit del CN Tàrraco amb el CN Minorisa B

L’equip absolut de waterpolo va caure per 9-10 en un emocionant partit davant el CN Minorisa B.
El partit no va començar bé per als locals ja que els de Manresa es van avançar 0-2 en només dos minuts de joc.
El Tàrraco, amb bones accions ofensives, va capgirar el marcador abans de la fi del primer quart i des d’aleshores va manar en el joc i en el marcador fins al punt d’aconseguir tres gols d’avantatge al tercer quart.
Malauradament una sèrie de desajustos en defensa i els consegüents nervis van permetre als visitants emportar-se el partit en un final d’infart.
CN TÀRRACO (9): A. Román, Sánchez (1), Morató (1), Montón (1), Veintimilla, O. Román (1), Cirera, Saiz (1), García (1), Pérez (1), Romero (2) i Sumoy.
Entrenador: Jordi Figueras.
CN MINORISA B (10): Chircu, Bello (1), Sedra, Marco, Marín (1), Ruiz (3), Khalil (2), Cerezo, Mas (3), Sala, Soler i Monne.
Entrenador: Ángel Peiron.
PARCIALS: 4-3, 1-1, 3-3 i 1-3.
ÁRBITRES: Lope i Gómez.