.

.

TOTS 21

Dintre del seu pla estratègic es té clar que com a institució i club referent ha de tenir un torneig insígnia que representi l'essència del Club i els seus valors

Dintre del seu pla estratègic es té clar que com a institució i club referent ha de tenir un torneig insígnia que representi l’essència del Club i els seus valors

Aquest dijous 7 de Març, el president del Club Tennis Tarragona, Pere LL. Bergada, el president de la Reial Federació Espanyola de Tennis, Miguel Díaz, Joan Plana, Representant de l’esport a Tarragona, Jordi Tamayo, President de la FCT i els responsables del Torneig Lluís Yebra Lópezi Antonio Poveda, han fet la presentació oficial en roda de premsa a les 13:00h a la sala d’Actes de la Representació Territorial de l’Esport a Tarragonade la I edició de la RED CUP, I Torneig Internacional de Tennis Juvenil Ciutat de Tarragona que es disputarà a les instal·lacions del club tarragoní del 2 al 7 d’abril de 2019.

Per primer cop a l’historia, Tarragona serà seu d’una proba del Circuit Mundial de Tennis Juvenil

El Club Tennis Tarragona, dintre del seu plaestratègic teclar que com a instituciói club referentha de tenir un torneig insígnia que representi l’essència del Club i els seus valors.A mig Termini, el club Tarragoní, aspira a pujar la categoria del torneig de grau 5 a grau 3 (equivalent a un ATP500). Categoria que s’aconsegueix només per mèrits assolits en la qualitat de l’organització.Des de l’arribada de la nova Junta Directiva encapçalada per Pere LL. Bergada, s’ha treballat amb aquesta línia i després de 2 anys de dures negociacions amb la Federació Internacional de Tennis ambl’ajuda incondicional de la Reial Federació Espanyola de Tennis, s’ha pogut materialitzar aquesta gran fita pel bé del Territori.

Els jugadors de la província, tindran al seu abast un torneig de gran nivell on podran mesurar-se amb els millors jugadors del món sense necessitat de fer una gran despesa econòmica ni necessitat de desplaçaments en període escolar. A partir del proper dissabte 30 de març el Club Tennis Tarragona acollirà la jornada d’inscripció per poder disputar la fase prèvia del torneig de tennis juvenil més important del territori.A partir de diumenge dia 31 de març, i durant totala primera setmana d’abril, més de 128 tennistes de 35 nacionalitats diferents disputaran la RED CUP, I Torneig Internacional de Tennis Juvenil Ciutat de Tarragona.

El President del Club Tennis Tarragona, ha anunciat a la roda de premsa, les 2 primeres invitacions al torneig, que seran pels jugadors del Club Tennis Tarragona Pol del Castillo,i Anna Domingo, La resta d’invitacions es sabran el dia 20 de març. A dia d’avui, a la Red Cup, hi han apuntats 402 nois en els que hem de remarcar la presencia del 38e ranquejat mundial, l’ucraïnès Eric VANSHELBOIMi el Suís Dominic Stephan STRICKER 55e classificat mundial. A nivell femení, comptem amb 290 inscrites i cal destacar la presencia actualment de Jessica Bouzas, actual 112 del ranking mundial juvenil. classificat mundial. A nivell femení, comptem amb 290 inscrites i cal destacar la presencia actualment de Jessica Bouzas, actual 112 del ranking mundial juvenil.La nacionalitat dels participantses de lo més diversa i venen de 35 païssos diferents.

El Club convida a tots als aficionats d’aquest esport que s’hi vulguin apropar per gaudird’aquest gran esdeveniment on l’entrada es totalment gratuïta.Per tal de seguir les últimes novetats, classificacions i ordres de joc es pot consultar laweb del Club Tennis Tarragonao a les seves xarxes socials.