.

Durant les proves hivernals l’equip no ha deixat de competir i ha millorat dues posicions respecte a la temporada passada. Foto: Cedida

El fred no és una excusa que valgui per als socis del Salou Triatló Costa Daurada, de novembre a gener es disputa de Lliga Catalana de duatlons de muntanya on es corre i es practica bicicleta enmig de la natura. El cap de setmana passat es va disputar l’última de les 6 proves d’aquest circuit i per tant es va tancar la classificació final. Aquesta temporada el club salouenc ha aconseguit una meritòria 8a posició masculina a la Divisió d’Honor (la màxima divisió catalana), i ha superat dues posicions respecte a l’any anterior, on va assolir la 10a. Aquesta divisió la conformen 15 equips, dels quals els 10 primers es mantenen en la divisió i els altres 5 descendeixen. Així doncs, objectiu assolit: mantenir la divisió. A nivell individual destaca el resultat de Salvador Gran, que va assolir la 3a posició de la categoria Veterans + 40 al Campionat de Catalunya de Policies i Bombers.

A la Lliga Catalana de duatlons de muntanya hi participen 30 equips en les dues divisions representats per uns 380 duatletes. Al llarg de 3 mesos es disputen 6 proves: Tavèrnoles (Vic), Porqueres (Girona), GEIEG (Girona), Òdena (Igualada), Terrassa (Barcelona) i Pèlags (Vilobí del Penedès)

Aquest cap de setmana passat també ha arrencat la primera prova de la lliga de duatlons de carretera a Viladecans. Els representants del club han assolit una 9a posició en categoria masculina i 13a femenina, ambdós en la Divisió d’Honor.