TOTS 21

Imatge dels membres de Club Patí Constantí. Foto: Cedida

Imatge dels membres de Club Patí Constantí. Foto: Cedida

El Club Patí Constantí va celebrar el passat 24 de juny el seu tradicional Festival de final de temporada. Aquest any, a més, el Festival tenia una rellevància especial, i és que l’entitat esportiva celebrava els seus 30 anys d’història.

Tots els components del Club Patí es van donar cita al Pavelló Poliesportiu per presentar les seves coreografies, especialment preparades per a l’esdeveniment. El festival també va comptar amb la participació del Club Patí Alcover, Gimnàstic de Tarragona, Club Patí Roda de Berà, Club Patí Jove Salou, Patí Club Vilaseca, Agrupació Montroig del Camp.

Aprofitant el caràcter especial d’aquesta celebració es van oferir diversos shows que van plantejar un viatge a través del temps fins a l’any 1985, l’any de la fundació del club. L’entitat també va homenatjar totes les persones que han format part de la Junta del club al llarg d’aquests 30 anys.

El Festival es va tancar amb una desfilada final de tots els patinadors i patinadores, i amb un petit homenatge al grup musical Els Pets, la banda constantinenca que aquest any també celebra el seu 30 aniversari.

En l’actualitat el Club Patí Constantí compta amb 65 patinadors i algunes de les seves representants han aconseguit grans resultats en els campionats territorials i interclubs de la província durant aquest any.