.

.

TOTS 21

L'entitat altafullenca ja ha obert el període d'inscripcions al seu portal web

L’entitat altafullenca ja ha obert el període d’inscripcions al seu portal web

El Club Marítim Altafulla acollirà els dies 19, 20 i 21 d’abril la 19a edició de la Copa d’Europa de Patí a Vela Sènior i la 22a edició de la Copa d’Europa de Patí a Vela Júnior. Es preveu l’assistència d’uns 150 regatistes d’ambdues modalitats d’arreu del continent europeu.

El club altafullenc ja ha obert les inscripcions al seu portal web www.clubmaritimaltafulla.com, que s’allargaran fins al 5 d’abril i tenen un cost de 50 € per a la categoria Sènior i de 25 € per a la categoria Júnior. El Comitè organitzador té el dret d’acceptar inscripcions fora de termini amb una càrrega de 20 €.

Més enllà de la prova, el Club Marítim Altafulla organitzarà diferents activitats al llarg dels tres dies de competició perquè tant regatistes com famílies puguin gaudir de les instal·lacions de l’entitat a peu de platja. Hi haurà còctel de benvinguda, concert a la platja, sortides de vela, lloguer de pàdel surf gratuït per a les famílies de regatistes, sopa de gala, entre d’altres.

La competició està organitzada per la Federació Catalana de Vela i el Club Marítim Altafulla, amb la col·laboració de la Real Federación Española de Vela, l’Asociación Internacional de Vela Patín i la regidoria d’Esport de l’Ajuntament d’Altafulla.