.

club

El Club dels Tarraconins presenta una nova edició de la campanya d’Avantatges de Club amb més de 25 descomptes que els socis i sòcies es podran beneficiar ensenyant el seu carnet dels tarraconins a partir d’avui mateix. Per aquesta nova edició, els tarraconins i tarraconines podran tornar a gaudir dels avantatges que ja hi havia l’any passat, com el preu especial de 5 € als cinemes OCINE de Tarragona i Vila-seca, el 2×1 a Bosc Aventura de Salou, l’entrada gratuïta (comprant una entrada d’adult) a l’Aquòpolis de la Pineda, el preu especial de 2,5 € al Bowling Diverland de Tarragona i Vila-seca, el 20% de descompte al Karting Salou, el 25% de descompte al Club Vela Platja Llarga i els diferents descomptes a Jigsaw British School de Tarragona.

Aquest any es sumen a la família d’Avantatges del Club les següents empreses: PortAventura, el Centre de Psicologia Onment, Atmosfera Sport, Estudiar és fàcil, Adidas Tarragona, Servirepro, Salut íntegra Holos, Identika, Biking Point, Comercial Padrell, Orthoclinic, Abacus, diferents comerços de les associacions de comerciants de Camp Clar i la Via T i molts més.
Els tarraconins i tarraconines podran gaudir dels diferents descomptes presentant el seu carnet de soci del Club i el seu DNI. Podreu trobar tots els Avantatges del Club i les seves condicions al web dels Tarraconins www.tarraconins.cat.
El Club dels Tarraconins informa que la campanya no està tancada i que les empreses que estiguin interessades en entrar a la xarxa d’Avantatges del Club encara ho podran fer durant els pròxims mesos. Per més informació, poden enviar un correu a david@tarraconins.cat