.

.

TOTS 21

Avui s’inicia una nova activitat del Club dels Tarraconins, es tracta d’una ruta sorpresa per Tarragona. Els capgrossos del club s’amagaran fins el desembre en diferents equipaments municipals dels barris de la ciutat i els infants hauran de seguir les pistes a les xarxes socials per trobar-los.

On són la Nineta i l’Ivori? 

Cada 3 setmanes, aproximadament, els capgrossos del club s’amagaran en un  equipament municipal sorpresa d’un barri de la ciutat. A través de les xarxes socials del Club, es farà difusió de diferents pistes i endevinalles perquè els infants i les seves famílies puguin esbrinar on s’ubiquen. Una vegada localitzats, arribarà la gran sorpresa. Els capgrossos estan acompanyats d’un cartell amb un codi QR. Aquest enllaç durà els usuaris a un formulari que, si s’omple, serà una participació en el gran sorteig final: deu entrades pel Parc Infantil de Nadal de Tarragona. El sorteig es farà a partir del 21 de desembre. I precisament l’última parada, que es dona a conèixer i no serà sorpresa, serà el Parc Infantil de Nadal, on els capgrossos donaran la benvinguda als infants que el visitin.

Els canvis d’ubicació s’han programat, per tant, des d’octubre i fins al 21 desembre. A partir del 27 de desembre es trobaran al Recinte Firal de Tarragona. Per començar a escalfar motors, però, la primera parada tampoc és secreta: es troben a l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona. Ara bé, què és i on se situa aquest equipament?

La ruta establerta és la següent:

1. Institut Municipal d’Educació – del 3 al 9 d’octubre

2. Espai a Llevant – del 10 al 30 d’octubre

3. Espai a Torreforta – del 31 d’octubre al 20 de novembre

4. Espai a Bonavista – del 21 de novembre a l’11 de desembre

5. Espai a Sant Salvador – del 12 al 21 de desembre

6. Última parada: Parc Infantil de Nadal de Tarragona – del 27 de desembre al 4 de gener

Redacció