.

Presentació oficial del Club Bàsquet Constantí

El Club Bàsquet Constantí es va presentar oficialment el passat diumenge 19 d’octubre davant de la seva afició, al Pavelló Poliesportiu Municipal. Aquesta temporada, l’entitat esportiva manté els tres equips amb els que ja va comptar la temporada passada, el sènior masculí, el sènior femení i el júnior masculí.

Tots tres equips mantenen el bloc i l’estructura de les plantilles que tan bon paper van realitzar la passada campanya, amb l’objectiu de mantenir com a mínim els bons resultats assolits. L’objectiu del club, a més, és seguir treballant per poder formar equips de bàsquet base al llarg d’aquesta propers anys, de manera que es seguirà treballant amb la col·laboració de les escoles del municipi per fomentar la pràctica d’aquest esport.

A banda de la presentació oficial dels tres equips davant de l’afició, el Pavelló Poliesportiu municipal va viure una intensa jornada de bàsquet amb partits de lliga dels dos equips sèniors, que van aconseguir la victòria. El sènior masculí es va imposar per 56 a 42 al B. Pobla de Montornès, mentre que el sènior femení es va desfer amb claredat del CB Cambrils,per un contundent 70 a 34. L’equip júnior tenia aquesta setmana jornada de descans.