.

Mireia López i Jan Sans han assolit uns grans resultats

Els atletes del Club Atletisme Tarragona han tingut un cap de setmana intens en quant a competicions, ja que han disputat, entre altres, el 27è Campionat de Catalunya sub 20 de pista coberta a Sabadell i el 33è Campionat d’Espanya sub 23 de pista coberta a Salamanca. La representació del Club Atletisme Tarragona ha estat un cop més excel.lent, en la que s’ha de destacar el sostscampionat de Catalunya sub20 de la Mireia López en els 60 m tanques o la cinquena plaça de Jan Sans en la mateixa prova del Nacional sub23. Però també la setena posició de Javier Almalé als 60 metres llisos sub20, la vuitena posició de la Nerea Lago als 800 metres sub20, la novena de la Maria Buscail als 1.500 metres llisos sub20 o la també novena plaça de l’Alícia Vázquez en el salt de llargada del Nacional sub23.
A Sabadell, Mireia López, ja recuperada de les molèsties que l’han mantingut apartada de les tanques durant bona part de la temporada de pista coberta, va fer una gran semifinal en la prova dels 60 metres tanques, en la que va finalitzar primera amb un temps de 9″09. A la final va obtenir un merescudíssim 2n lloc amb un temps de 8″97, per darrera de Xènia Benach (Cornellà At.), amb 8″73. En la mateixa prova, l’Alba Oyonate era setena de la seva semifinal, amb 10″91, que no li va permetre classificar-se per la final.
En les semifinals dels 60m llisos, Javier Almalé aconseguia el pas a la final en finalitzar tercer de la segona semifinal amb 7″23. Menys sort tenia l’Albert Casado, que era sisè en la tercera semifinal amb un temps de 7″50 i no aconseguia entrar en la final. En aquesta, en Javier finalitzava en la setena posició amb un temps de 7″25.
Nerea Lago, en els 800mll, va aconseguir parar el conòmetre en 2’36″58, finalitzant en la vuitena posició i rebaixant la seva marca personal en tres segons. Per la seva banda, la Maria Buscail va disputar la prova de 1500mll, que finalitzava amb un temps de 5’22″53 en la novena posició.
Al Nacional Sub23 de Salamanca, Jan Sans començava de la millor manera, en imposar-se en la seva sèrie dels 60 metres tanques amb una marca de 8″23. En les semifinals de dissabte per la tarda, l’atleta entrenat per en Ferran Tortosa aconseguia el pas a la final amb solvència, en finalitzar segon de la primera semifinal amb 8″24. Ja en la final, realitzava una bona sortida, però un problema en una de les tanques l’allunyava de la lluita per les medalles, i finalitzava cinquè amb un registre de 8″17, en una prova en la que s’imposava l’atleta del Go Fit Athletics Luis Salort, amb 7″90.
També en la prova de les tanques altes, l’Alícia Vázquez finalitzava en sisena posició de la seva sèrie, amb un temps de 9″42, i quedava a 4 centèsimes d’aconseguir el pas a les semifinals. Diumenge pel matí, l’Alícia disputava el salt de llargada, en el que finalitzava en novena posició, amb un millor salt de 5.26 metres.