.

.

TOTS 21

Josep Maria Vallès, fent la Crida. Foto: Cedida

El col.leccionista de tota mena de material relacionat amb el món del cinema i ànima del Museu del Cinema de Vilallonga del Camp, Josep Maria Vallès, alhora agutzil de la vila, ha estat l’encarregat de fer la Crida a la Festa Major des del balcó municipal. Una sorollosa tronada posava la cirereta a la conclusió del la Crida.

Vallès, conegut encara entre els més grans com el fill del ros de Ca la Malena, es defineix com a vilallonguí de soca-rel. Aprofità la crida per efectivament, cridar la gent a articiar de la festa.

La Cercavila ha precedir la Crida. Foto: Cedida

L’ha precedit la cercavila pels carrers de la vila amb els gegants Alfons I de Catalunya, Sança de Castella i el Minguet i els capgrossos, acompanyats pels Grallers i Timbalers de la Colla Gegantera de Vilallonga del Camp.

Des del passat dia 20 i fins al tres d’agost Vilallonga es troba immersa en les festes. El dia culminant serà aquest diumenge amb la Diada Castellera amb la Vella de Valls i la Joves de Tarragona. Diumenge és el dia del patró, amb l’ofici soleme a Sant Abdó i Sant Senén.

Consulteu el programa complert en aquest enllaç.