.

.

TOTS 21

Cartell del Cineclub d'Altafulla

Cartell del Cineclub d’Altafulla

El Cineclub Altafulla-Link ofereix aquest mes de febrer la trepidant pel.lícula:

MATAR A JESÚS

Basada en fets reals, aquest thriller urbà ens portarà a la convulsa ciutat de Medellín (Colòmbia).

Paula es una jove estudiant de 22 anys, qui tornant un dia de l’institut presència l’assasinat del seu estimat pare, un popular professor de ciències polítiques d’una universitat pública de Medellín. Desde la distància, pot veure a l’assasí del seu pare fugir en motocicleta. Les autoritats no faran res per esclarir els fets i el cas serà arxivat. Paula arribarà a la determinació de que ha de fer alguna cosa per ella mateixa.

Aquesta pel.lícula, òpera prima de la seva directora Laura Mora, no es nomès una història de venjança, sino també una clara denúncia d’un Estat conformat i una evident condemna social d’una realitat que deixa enrere moltes víctimes.

Premiada a festivals com Sant Sebastià, Tarragona i La Habana, amb excel.lent acollida per part del públic, la pel.lícula no té encara distribució comercial al nostre país, per lo que el Cineclub ofereix una oportunitat única per apropar-se a un reflexe bastant exacte de la realitat que es viu a la ciutat de Medellín.

Més Info, tráiler i entrevista amb la directora a https://linkaltafulla.blogspot.com/2019/02/matar-jesus-de-laura-mora.html

Projecció a la Sala Teresa Manero (Antiga Biblioteca).

15 de febrer de 2019 a les 20:30 h.

Major de 16 anys.

El Cineclub Altafulla Link cel.lebra enguany 10 anys de cinema!!!

Al llarg de l’any, ho cel.lebrarem amb distintes activitats per tothom!!! Estigueu atents que anirem informant!!!

Per aquesta sessió, tenim preparada alguna petita sorpresa! veniu a descobrir-la!!!