.

La companyia la Faixsula

Divendres 20 de juny el cicle ‘Escenari Obert’, que s’impulsa des de el Servei Municipal de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona, tanca la temporada de primavera amb un espectacle interactiu amb el públic i on la trama anirà canviant, obligant als membres de la companyia la Faixsula a improvisar i transformar la narració creant infinits finals. L’espectacle titulat Improshow la Faixula començarà  a les 21 h a l’Espai Jove Kesse amb entrada lliure i gratuïta.

Faixsula va néixer l’octubre de 2013 i la composen exalumnes de l’Aula de teatre de la URV la qual està formada per 14 actors i actrius i un tècnic de so i llums. Han participat en diversos muntatges teatrals per separat i ara, amb la companyia la Faixsula el seu primer espectacle va ser dintre de la Mostra de Teatre Jove on el passat 28 de maig van realitzar l’obra Tot és mentida, de creació pròpia al Teatre Metropol.

Vuit propostes presentades

Durant la temporada de primavera Tarragonajove, més de 500 persones han presenciat alguna de les vuit propostes programades en el cicle Escenari Obert. Entre els més destacats, cal valorar especialment l’espectacle de dansa “Camino” a càrrec de Rebeka; la vetllada de cuina i poesia en directe amb l’espectacle “No només és cuina” ;  el taller “Massatge, tacte i contacte” de Sofia Vilà on va utilitzar el massatge com a comunicació i el monòleg de l’actriu Blanca Solé de la companyia Última hora.

El cicle Escenari Obert es va iniciar la primavera de 2012 i des de llavors més de 50 companyies de gent jove han  donat a conèixer la seva tasca en aquesta programació on l’objectiu  és oferir espais d’experimentació per als col·lectius i joves amb inquietuds artístiques.

Els col·lectius interessats en participar-hi poden contactar amb tarragonajove@tarragona.cat o bé a narratives@genovesa.org .