.

.

TOTS 21

Cartell del torneig

El 16 de juliol es donarà el tret de sortida al V Open, el Residencial Fontscaldes, del Challenge TennisPark, la darrera prova esportiva d’aquest reeixit circuit que ha revolucionat  la pràctica competitiva del pàdel a casa nostra.

Hores d’ara el Challenge ha enregistrat ja més de 1.200 inscripcions “i en aquest Open esperem superar amb escreix la participació dels anteriors”, explica Xavi Vilar, director esportiu del Challenge.

Una afluència que té a veure amb el fet de que per poder optar al sorteig d’un cotxe Smart, totalment equipat (gràcies a l’acord amb el patrocinador principal, Mercedes-Benz Talleres Tarragona Autolica), s’ha d’haver participat a un mínim de dos opens. “Això està fent que molts jugadors aprofitin la darrera convocatòria per poder entrar al sorteig. Recordar també que com més opens s’hagin jugat més possibilitats es tenen de guanyar el vehicle”, comenta Vilar.

Dins el capítol de regals en aquest Open també se sortejarà un iPad Air entre tots els inscrits. Mentre que en l’apartat de premis pels guanyadors, el Challenge repartirà més de 3.500 euros en metàl·lic.

“Aquests al·licients són molt importants i expliquen l’èxit d’aquest primer Challenge, del que ja n’estem preparant una segona edició. Ara bé, el bon nivell de l’organització, aquest format competitiu, pioner a casa nostra, i el fet que s’hagi dividit en diferents quadres i categories per donar cabuda a tots els jugadors, sigui quin sigui el seu nivell, ha contribuït a l’excel·lent resposta en la participació, que ha superat fins i tot les nostres previsions”, assenyala Xavi Pueyo, director del TennisPark.

Les inscripcions ja estan obertes al preu de 12 euros pels socis i 18 euros pels no socis. Es pot formalitzar la participació al 977 207 463, a xvilar@tennis-park.net o bé a la Recepció del Club.