.

El club deixa el preu dels partits i abonaments, a meitat de preu

El club deixa el preu dels partits i abonaments, a meitat de preu

El CF Pobla de Mafumet presenta la campanya ‘Gaudir el futbol a La Pobla et costarà molt menys!’, una promoció que és vigent per tota la temporada 2014-15 i que té com a objectiu intentar captar el major nombre de socis.

El club dirigit per Josep Mir porta a terme una rebaixa del 50% en els preus dels abonaments pel present curs futbolístic i també en el preu de les entrades. Així doncs els preus dels abonaments és de 50 euros i el de les entrades individuals pels partits a casa de 5 euros.

El tècnic del primer equip de la Pobla, el ‘Cholo’ Martin Posse és la imatge que presideix aquesta campanya i que s’intensificarà durant els partits que el filial del Nàstic jugarà a casa, a més d’altres accions amb la col·laboració dels futbolistes de la primera plantilla.

El president Mir explica que “tenim objectius potents aquesta temporada, la volem fer grossa i per això és important tenir més suport i augmentar la massa social que tenim fins al moment. Confio en que la gent de La Pobla, de les poblacions dels costat i de Tarragona s’animin i es facin socis. Per 50 euros bon futbol cada diumenge a la Pobla!”.