.

El CF Pobla de Mafumet se situa en novena posició a la classificació, amb un total de 3 punts. Foto: CF Pobla de Mafumet

El CF Pobla de Mafumet ha guanyat aquest vespre per 2-1 al CP San Cristóbal, en el partit de la primera jornada que va quedar ajornat.

El partit ha començat de la millor manera possible pels pobletans, ja que al minut 20, Dani Argilaga ha pogut marcar el primer gol de l’enfrontament.

A mesura que anaven passant els minuts, les oportunitats dels locals anaven en augment. Karim i Caballero ho han intentat sense encert.I al minut 38, ha arribat el segon gol. Carlos Martínez posava el 2-0 en el marcador.

La segona part ha començat igualada per ambdós equips, amb poques ocasions clares de gol. Al minut 71, però, l’àrbitre assenyalava unes mans del CF Pobla de Mafumet dintre de l’àrea rival. El jugador visitant, Mario Domingo, ha estat qui ha marcat el penal.

Els visitants que, des d’aquell moment, han vist l’empat més proper, han generat ocasions clares de gol, en els últims minuts de partit. Tot i així, finalment, no han aconseguit empatar.

L’entrenador del CF Pobla de Mafumet, Albert Company, ha assegurat que “a la primera part hem estat molt bé, tot i que també ens ha tocat patir”. “Estic molt content amb aquests tres primers punts”, ha conclòs.

El CF Pobla de Mafumet se situa en novena posició a la classificació, amb un total de 3 punts. Aquest proper cap de setmana, els pobletans descansen i la setmana que ve rebran a la Montañesa.