.

Victòria del CF la Pobla. Foto: cfpoblademafumet

Nova victòria del CF Pobla de Mafumet. El passat diumene, els homes d’Albert Company van superar a la Unió Atlètica d’Horta per 2 a 0.

El partit va començar amb un clar domini dels pobletans, els quals des del primer minut ja van començar a crear diverses ocasions. Al minut 22, Nil Coch va xutat una falta, i la pilota, després de tocar amb la barrera, va entrar a la porteria. Així doncs, Coch posava l’1 a 0 en el marcador.

10 minuts més tard, Montero hauria pogut marcar el segon gol local, amb un xut de falta que va sortir per sobre la porteria per ben poc.  Al 55, Joan Inés, de l’Horta va rebre la targeta vermella i va estrt expulsat del partit.
Tot i que l’Horta ho intentava amb un home menys, Oscar, que feia 4 minuts que havia saltat al camp, marcava el 2 a 0 definitiu. 88 minuts de partit i el mateix jugador va poder marcar el tercer gol, però el porter visitant Yamandu ho hauria evitat.

L’entrenador del CF Pobla de Mafumet, Albert Company, va assegurar que “van tenir el control del joc, i molts espais en accions ràpides”. “L’expulsió va marcar el partit”, va concloure.

El CF Pobla de Mafumet acumula la segona victòria consecutiva i continua cinquè a la classificació, amb un total de 36 punts. El proper cap de setmana visitarà el camp del Castelldefels.