TOTS 21

Cartell del torneig que es disputarà a La Pobla.

Cartell del torneig que es disputarà a La Pobla.

Aquest dimarts arriba la XVIII edició del ‘Torneig de Nadal de Futbol Base Dow’ i que es celebra com cada any al camp municipal de La Pobla de Mafumet. La jornada de partits va de les 9 del matí a les 18:15 h de la tarda. A les 18:30h hores es celebrarà al pavelló municipal l’entrega de trofeus als equips participants.

El torneig es juga en quatre categories -babies, prebenjamí, benjamí i aleví amb la participació dels equips del Racing Bonavista, UD San Salvador i Stes. Creus-.

Cal recordar que dins d’aquest torneig s’engega la iniciativa ‘La teva joguina, el seu somriure’. Aquesta té com a finalitat aconseguir entre jugadors, entrenadors i públic participant una joguina nova o en bon estat que es destinarà a una entitat benèfica, per fer-les arribar així a nens i nenes amb necessitats.

Enguany també i com a novetat destacada el CF Pobla de Mafumet, juntament amb l’entitat Hol·la Genís, i amb Dow Chemical i Forn Ca La Tere com a col·laboradors, posaran el seu granet de sorra en la lluita contra el càncer infantil. Es vendran butlletes durant el Torneig que entraran dins un sorteig de samarretes d’equips i futbolistes de primer nivell. Tot l’esforç que s’aconsegueixi anirà destinat a l’Obra Social Sant Joan de Déu, Casa Ronald McDonald i Make a Wish.