.

.

TOTS 21

Enguany s'han presentat 85 treballs

Enguany s’han presentat 85 treballs

El Centre d’Estudis Riudomencs Arnau de Palomar i l’Ajuntament de Riudoms organitzen el sopar i lliurament dels Premis Arnau de Palomar 2019, que tindrà lloc divendres 15 de novembre. Durant l’acte també es lliurarà el Premi Rosa dels Vents dedicat a un riudomenc o riudomenca que ha excel·lit en la seva professió i trajectòria vital.

L’acte, que presidirà M. José Figueras Salvat, rectora de la Universitat Rovira i Virgili, es desenvoluparà a la sala multiús del Casal Riudomenc. Començarà a les 20.00 h a la plaça de l’Església, on els participants seran rebuts pels grups festius del CERAP (colles de Diables i Diablons, tabalers i Ball de bastons).

Venda de tiquets per al sopar fins al 8 de novembre a la seu del CERAP (av. de Pau Casals, 84), de 17.00 a 21.00 h. Preu: 15 € socis / 18 € no socis. Després del 8 de novembre no se’n vendran més.

Un total de 85 treballs s’han presentat a la 29a edició dels Premis Arnau de Palomar, repartits en les diverses modalitats: Investigació (1), Recerca juvenil (3), Documental fotogràfic (1), Narrativa breu (24), Recull de poesia (29) i Arts plàstiques (27). El premi Instagramers es decideix per votació popular en aquesta xarxa social. La dotació econòmica conjunta dels guardons és de 6.500 euros.