.

La celebració ha servit per homenatjar els equips de l’entitat oper la seva bona temporada. Foto: Cedida

El Centre d’Esports Constantí ha posat el punt final a la temporada 2023-2024 amb una nova edició de la Nit del Futbol, que s’ha fet el passat dissabte 15 de juny al camp de futbol municipal la Coma. La gran festa de final de temporada ha arribat aquest any a la seva 23a edició i ha tornat a reunir, un any més, als jugadors/es que integren tots els equips del planter, entrenadors, col·laboradors, familiars i amics, i socis i simpatitzants, en un acte marcat per un to familiar i festiu.

La festa ha servit per homenatjar tots els equips que integren el club i fer balanç de la temporada, en què ha destacat el títol de campió de lliga aconseguit per l’equip benjamí S9. El sopar va comptar amb unes 300 persones. Després del parlament del president del CE Constantí, es va fer entrega de detalls i trofeus a jugadors i entrenadors. La festa va acabar amb una sessió musical a càrrec d’un DJ fins ben entrada la matinada.

El Centre d’Esports Constantí ha comptat aquesta temporada 2023-2024 amb un total de 13 equips, des de la categoria dels babies fins als veterans, amb 209 jugadors i jugadores, i una trentena d’entrenadors i auxiliars. Una de les grans novetats ha estat l’increment de fitxes femenines, 13 en categoria sènior, i 8 al futbol base.