.

.

TOTS 21

Centre de Serveis per a la Gent Gran del Morell. Foto: Ajuntament

A les portes del mes de setembre, el Centre de Serveis per a la Gent Gran del Morell, amb la regidoria de Benestar i gent gran de l’Ajuntament, ja ho té tot a punt per arrencar un nou curs, amb un gran ventall de propostes per a tots els gustos.

Així, l’1 de setembre engega motors la gimnàstica, que es farà dimarts i dijous en dos grups, de 9 a 10 h i de 10.15 a 11.15 h. El dia 2 serà el torn de les sardanes, balls en línia i altres, que seran de 18 a 21 h i cada dilluns, divendres, dissabte i diumenge, amb la col·laboració de l’Associació Cultural i Sardanista del municipi.

Dilluns 5 començarà la punta de coixí, a càrrec de l’Associació de Puntaires del poble, de 15.30 a 18.30 h. El ioga es posarà en marxa a partir del dia 12, els dilluns i dimecres i amb dos grups, de 9.15 a 10.30 h i de 10.45 a 12 h. L’endemà, dia 13, reprendrà els assajos la Coral Guspira, cada dimarts i dijous de 18.15 a 19.45 h. Més endavant arrencarà l’Aula Universitària per a la Gent Gran i els tallers de memòria i teatre.

Torna la Festa en Homenatge a la Gent Gran del Morell

Després de dos anys de pandèmia i restriccions, la gent gran del Morell podrà tornar a viure una jornada festiva amb majúscules. Serà el pròxim diumenge 18 de setembre i recuperarà, enguany sí, el format habitual. Així, la regidoria de Benestar i gent gran del consistori morellenc ha organitzat una Festa en Homenatge a la Gent Gran del Morell com les d’abans de la Covid, amb la tradicional missa, el reconeixement als matrimonis que celebren les seves noces d’or i a les persones més grans del municipi, dinar al pavelló municipal, i ball i berenar per posar punt final a la jornada de germanor.

Els tiquets es poden recollir del 5 al 9 de setembre al Centre de Serveis per a la Gent Gran, de 10 a 13 hores.

Per a més informació, tant de les activitats com de la festa, es pot trucar al 977 84 16 47 o escriure a centregentgran@morell.altanet.org

Redacció