.

La LEB es trasllada d'hora per facilitar veure el clàssic

El Club Bàsquet Tarragona ha canviat l’horari del seu partit a casa per evitar la coincidència amb el derbi de futbol, el Reial Madrid-Barça de dissabte 25 d’octubre, que es juga a les 18 hores.

El primer equip jugarà a les 20:00 per permetre a tots els afeccionats blaus poder veure el futbol i baixar després a animar al seu equip en el primer partit a casa. Després de les dues derrotes a domicili el partit de dissabte és clau per recuperar les bones sensacions que va mostrar l’equip durant la pretemporada.

Cal recordar que els jugadors es van proclamar campions de la Lliga Catalana després de guanyar a dos equips de superior categoria el Prat i el Lleida de la LEB Or. Aquest èxit es va produir tot just una setmana abans del inici de lliga i és per això que de ben segur que les victòries no tardaran a arribar.

Els jugadors esperen que l’afició respongui a la crida i baixi al Serrallo a animar-los en l’any del retorn a les lligues LEB.

Campanya ‘Vols guanyar 100 euros cada partit?’

D’altra banda, el CBT farà un concurs durant el descans del partit on es podran guanyar cent euros. A més, el guanyador entrarà al sorteig de dues entrades per la final four de Madrid amb despeses incloses.

El Messer també juga a casa

A més, tots aquells als que no els interessi el futbol també tenen una cita al Serrallo amb el partit del filial, el Messer Masculí, que jugarà a les 17:30 contra el Bàsquet Pia de Sabadell. Els messerians buscaran tornar al camí de la victòria contra l’equip barceloní que és el penúltim classificat i encara no coneix la victòria.