.

Els blaus comencen dilluns la pretemporada

Els blaus comencen dilluns la pretemporada

Els blaus s’han assegurat la continuïtat d’Artur Alaminos jugador montblanquí de 23 anys i al club des dels 16 anys. L’ala-pívot tarragoní  disputarà la seva tercera temporada al primer equip després dels dos anys a la Lliga EBA en que va firmar 6 punts i 3 rebots en 17 minuts de mitjana per partit.

D’altra banda, els del Serrallo han confirmat l’ascens al primer equip de Marc Giménez, jugador de la pedrera, que l’any passat ja va alternar el filial, amb el que va aconseguir l’ascens a 1a catalana, i el primer equip. Giménez va ser un dels jugadors triats per Berni Álvarez per completar la convocatòria per les fases d’ascens a LEB Plata a Morón de la Frontera, oferint molt bon rendiment en els minuts que va estar a pista.

Dues peces més per un equip que comença a agafar forma i que podria estar pràcticament tancat abans de dilluns que començarà oficialment la pretemporada dels blaus. El club està molt a prop de renovar a Ferran Torres i Gerard Santiago i segueix a la recerca d’un exterior i dos interiors per donar per tancada la plantilla.