.

Els blaus han acabat la temporada

El CBT jugava a Alacant l’últim partit de la temporada, un encontre en què cap dels dos equips no es jugava res. Els locals quedaven només a l’espera de rival per al playoff d’ascens, mentre que els blaus ja havien perdut la categoria en la jornada anterior.

El CBT plantava cara al quart classificat de la lliga fins al final del tercer quart. A partir d’allí, Lucentum es mostrava molt superior.

Els dos equips han necessitat que passessin els primers minuts per agafar el ritme i posar-se de ple dins del partit. El primer avantatge ha estat per a Lucentum, un 7 a 2 que ha maquillat David Fernández amb un 2+1. Els locals han posat llavors una marxa més i han començat a dominar el partit. El CBT ha necessitat cinc minuts per entonar-se, i de la mà d’un inspirat David Fernández i d’un triple de Chuso els blaus han igualat l’encontre a 13 punts. A partir d’aquí, els homes de Berni Álvarez han anat cap amunt. El rebot ha començat a equiparar-se i Orion, des del perímetre, ha portat els seus fins al 19 – 23 amb què ha acabat el primer quart.

En els següents 10 minuts el CBT seguia dominant el marcador gràcies, en part, a l’encert d’Orion de cara a cistella. Però els alacantins reaccionaven a base de triples per capgirar el marcador i portar-lo de nou al seu favor. L’intercanvi de cistelles però es tornava constant i cap dels dos equips aconseguia retenir l’avantatge en l’electrònic. Lucentum s’emportava el segon quart per 39 – 38 però sense mostrar-se superior als del Serrallo.

La tornada a pista s’ha fet costa amunt per a ambdós conjunts. Cap dels dos s’ha sentit còmode, les possessions arribaven al límit i les errades a totes dues bandes condicionaven el partit. El CBT necessitava més de quatre minuts per veure cistella, però Lucentum no aconseguia obrir una escletxa i només estava dos punts per sobre (43 – 41).En el darrer tram d’aquest quart és quan la balança començava a caure del costat local. Lucentum apretava des de la primera línia, i aconseguia una renda de +14 a poc més de dos minuts per acabar el quart. Els alacantins aconseguien desconnectar els de Berni i jugaven a plaer. Al final de quart s’hi arribava amb 61 – 42 al marcador.

Els últims deu minuts, amb el partit pràcticament decidit, se li han fet molt llargs al CBT. Han estat el reflex de la temporada, un voler i no poder cruel. Tot i així, els de Berni seguien lluitant cada minut i disputant cada pilota però ara sí, els costava molt trobar encert en les seves jugades. Chuso seguia anotant de tres, però l’equip no trobava continuïtat. El resultat final, 78 – 63, una nova derrota que tanca la temporada del CBT.