.

Una cistella de  Dani Tugores, va donar peu a un parcial de 6-0, que va posar a l’IBERSOL CBT 6 punts per quan quedava menys d’un minut per acabar la pròrroga. El partit ja estava sentenciat.

Derbi provincial al Pavelló del Serrallo. El CB Cantaires de Tortosa visitava la pista tarragonina per segon cop aquesta temporada, després del partit de lliga catalana jugat durant el més de setembre. I el partit tenia com a novetat de l’absència de Berni Álvarez a la banqueta que era substituït per segon cop durant aquesta temporada per Fernando Àrias.

I gens malament van començar les coses pels jugadors de l’IBERSOL CBT. Durant els primer minuts van marcar el ritme del partit. Gràcies sobretot al joc interior que marcava la diferència en el joc ofensiu. En pocs minuts el conjunt local va aconseguir una diferència de deu punts que va obligar a demanar al tècnic visitant el primer temps mort del partit. Després d’aquest va ordenar al seu equip que es poses a defendre en zona. El canvi va ser positiu pel conjunt tortosí que va aconseguir retallar les diferències fins els 19-15 que va finalitzar el primer període.

El conjunt tortosí havia trobat la fórmula. La defensa zonal estava trencant l’atac tarragoní. Durant el primer minut del segon quart els visitant van capgirar el marcador, 21-22. Eren els pitjors minuts de l’IBERSOL CBT que veia com el conjunt visitant augmentava la diferència. Amb 24-29 Fernando Arias es va veure obligat a demanar temps mort i a canviar la direcció de joc, tornant a posar en pista a David Fernández.

La formula va funcionar. El partit es va tornar a igualar, sobretot gràcies a la defensa tarragonina. I amb pocs minuts el CBT va aconseguir tornar a capgirar el marcador arribant-se al descans amb una avantatge local, 41-34.

A la represa, els dos equips van entra en uns minuts d’intercanvi de cistelles. Passats uns minuts on cap dels dos equips aconseguia el seu objectiu, van ser el tortosins qui van escurçar diferències. Gràcies al seu tir exterior van tornar a igualar el partit. Arias intentava amb rotacions contrarestar els bons minuts del conjunt visitant i demanava als seus jugadors més intensitat defensiva.

Al final del tercer període es va arribar amb un igualat 58-58. Tot es decidiria en els darrers deu minuts. El conjunt visitant continuava defensant en zona. L’IBERSOL CBT no trobava el bon joc que havia realitzat en alguna fase de partit. Va ser Mike Balkovic que amb dues accions va donar aire al conjunt local. Amb una diferència de quatre punts, semblava que el conjunt local podia agafar una renda important en els darrers minuts de partit, però el CB Cantaires no es va rendir. A tres minuts per acabar va tornar a igual el partit. El 66-66 a falta del dos minuts, creava molta incertesa al Serrallo. El conjunt visitant amb dos punts d’avantatge, 66-68 a menys de dos minuts va tenir tres atacs per sentenciar pràcticament el partit. No ho va aconseguir i dos tirs lliures de David Fernández el van tornar a igualar. Al final els dos equips van tenir un atac per trencar l’empat, però sense aconseguir-ho. S’hauria de jugar una prorroga.

La dinàmica no es va trencar en el temps extra. Tots dos equips jugaven dur. Van estar més de dos minuts amb intercanvi de cistelles. Una cistella de  Dani Tugores, va donar peu a un parcial de 6-0, que va posar a l’IBERSOL CBT 6 punts per quan quedava menys d’un minut. El partit ja estava sentenciat. El resultat final 80-77.