CBT 96 – Araberri 64

Hester es penja davant la mirada de la defensa basca. FOTO: Rafa Marrasé

Mirant el resultat un pot entendre que el CBT no ha tingut massa problemes per desfer-se del cuer de la LEB plata, l’Araberri.

Els blaus no han deixat escapar una oportunitat d’or per deixar pràcticament sentenciada la permanència.

Els de Berni Àlvarez, conscients del que es jugaven no han volgut deixar res a l’aire hi han anat per feina des del primer quart on amb un parcial de 26 a 15 han deixat clares quines eren les intencions dels tarragonins després d’haver aconseguit ja de sortida un parcial de 10 a 0.

Els bascos que s’han presentat al Serrallo amb només 7 jugadors poden perdre aquesta mateixa jornada la categoria en cas de victòria del Sammic Iraurgi a la pista del Zornotza. L’Araberri només té dues victòries en tota la temporada.

Els blaus s’han repartit l’anotació i fins a quatre jugadors han superat els 10 punts (Fernández (13), Congiusta (15), Martínez (14), Hester (12)) els quatre integrants del cinc inicial al costat d’Orukpe.

El partit ha servit també per tornar a veure a Ferran Torres que ha tingut minuts després de la lesió.

El tarragoní ha anotat quatre punts en el seu retorn.

Amb la victòria el CBT té pràcticament els dos peus a la LEB Plata la pròxima temporada. Ja que deixa al bàsquet Pla a quatre victòries a manca de cinc jornades. Els mallorquins amb un partit menys com a molt podrien deixar al CBT a tres victòries, repte que sembla complicat d’assolir per l’equip de les illes en els cinc darrers partits.