.

CBT 67 – Fundacion Lucentum 59

Imatge de la victòria del CBT. FOTO:CBT

Queden cinc jornades per tancar la fase regular a la lliga LEB plata. El CBT suma ja onze vicòries per deu derrotes a la competició i a més a més de tenir assegurada la permenència, els de Berni Àlvarez podrien lluitar ara per tenir els partits de play-off amb el factor pista favorable.

La victòria davant d’un històric, com el Lucetum d’Alacant, ha fet fer aquest salt de qualitat que l’equip necessitava a la classifició. És cert que empatat amb els mateixos alancantins i el Morón però el CBT és sisè i a una victòria de la cinquena posició que permet començar els play-off amb el factor pista favorable.

Ara amb el play-off pràcticament assegurat el nou objectiu pot ser buscar el factor pista tot i que des del conjunt blau se segueix apostant per la prudència i per la permanència sense voler sentir dir res de play-off d’ascens.

Davant de Lucentum els blaus van recuperar a Jamal i a Outerbridge que van tornar a portar el pes ofensiu d’un CBT que va manar en tots els parcials menys el tercer quart.

Un marcador ajustat 46-45 abans de començar el darrer quart feia preveure uns darrers deu minuts d’aquells per mirar poc a la pista pel que hi havia en joc. L’encert anotador de Gallardo, 13 punts, amb un triple decisiu per obrir diferències va servir per obrir mínimes diferències que en un encontre tan igualat van ser suficients per sumar la victòria. El CBT va arribar a guanyar de catorze punts en un últim quart espectacular amb un parcial final de 21-14.

La pròxima jornada el CBT torna a jugar al Serrallo. Ho farà davant del Zornotza basc que lluita per assegurar la permanència.