.

Cartell de la campanya de socis

Cartell de la campanya de captació de socis

Sota el lema, CBT KM0, BÀSQUET FET A CASA NOSTRA, l’equip del Serrallo busca engrescar a la gent per fer-se socis d’un equip clarament Tarragoní. L’objectiu és clar: augmentar la massa social de cara a la temporada del regrés a les Lligues LEB i passar dels 1.000 socis actuals als 1.500.

El perquè del lema el trobem en l’origen dels jugadors de l’equip. “Som un equip pràcticament de Tarragona, 8 dels 11 jugadors del primer equip són de la demarcació i  tots ells han passat per les categories base del club. Per això la idea del quilòmetre zero, com el producte fresc de proximitat” explica la presidenta del CBT, Loli Salas. El club confia que la gent s’animi a donar suport a l’equip: “La gent de la ciutat i de la província es pot sentir identificada amb aquest equip. Els nostres jugadors són d’aquí i es senten orgullosos de dur el nom de Tarragona arreu”, afegeix Salas.

L’entrenador del club també destaca aquesta identitat com a punt clau per animar a la gent a fer-se del CBT “És un projecte molt il·lusionant. Poder competir a LEB amb gent d’aquí és un repte motivant i estic convençut que la gent estarà amb l’equip. Hem de convertir el Serrallo en un fortí i per això ens cal el suport de l’afició”.

El club, a més, a preparat una oferta 2×1 per acabar de convèncer a la gent de fer-se socis del CBT. Tots aquells que aprofitin aquesta oferta podran fer-se socis des de tan sols 35€.