TOTS 21

Els blaus necessiten retrobar-se amb la victòria davant el Lucentum Foto:CBT

Els blaus necessiten retrobar-se amb la victòria davant el Lucentum Foto:CBT

Fa només tres temporades que el Lucentum d’Alacant es guanyava per mèrits esportius el seu ascens novament a la lliga ACB que havia perdut l’any 2009. La victòria davant l’Andorra en els playoff els donava dret a retornar a l’elit del bàsquet estatal. Els motius econòmics però no va permetre que els alacantins juguessin ni a l’ACB ni a la LEB Or. Des d’aquella temporada el Lucentum milita a la LEB Plata.

Els alacantins arriben ara a Tarragona com a quarts classificats i després d’haver ensopegat els tres darrers desplaçaments lluny del centre de tecnificació. Un equip cridat a lluitar per l’ascens però que ha vist com  Castelló, Avilà i sobretot sorprenentment Bàsquet Pla en l’última jornada el guanyaven jugant com a forani.

El CBT es trobarà amb un rival ferit que buscarà a Tarragona la victòria que se li ha negat en les últimes sortides.

Els de Berni Àlvarez tenen l’oportunitat de començar la segona volta amb bon peu després de la bona imatge mostrada en el darrer partit jugat a casa davant del líder.

Els blaus buscaran això sí trencar la mala dinàmica de derrotes que arrosseguen i tornar a retrobar-se amb una victòria que comença a ser necessària moralment per a afrontar la segona volta amb condicions de competir amb els rivals directes.

El conjunt tarragoní segueix encara sense el pivot que substitueixi a Ferguson en el joc interior.

Els blaus busquen en el mercat nacional el relleu del pivot americà.

El partit entre CBT i Lucentum es jugarà aquest dissabte a les set de la tarda al pavelló del Serrallo.

Quim P. Casadesús