.

ACEITUNAS FRAGATA MORÓN 73 – CB TARRAGONA 85

Important victòria del CBT a Morón Foto:CBT

El CBT segueix amb la seva bona tot i que irregular trajectòria a la Leb Plata aquesta temporada. Els de Berni Àlvarez han superat a un rival directe per entrar en llocs del Play-off com és el Morón.

Els tarragonins han passat per sobre de l’equip andalús i ho han fet en pràcticament tots els aspectes del joc. Una bona defensa dels de Berni i un atac portat un cop més per Orion Outerbridge i Jamal Wilson, acompanyats aquest cop de Diego Gallardo va ser decisiu també per entendre la victòria blava.

Berni va haver de dosificar a Ferran Torres que amb una gastrointeritis el dia abans va ser dubte fins a última hora per jugar un partit on el pivot tarragoní va jugar dinou minuts.

Els blaus van dominar pràcticament tots els quarts i van desenganxar-se en el marcador amb un parcial en el tercer quart de 12 a 20.

Els de Berni són ara setens a la classificació amb set victòries i set derrotes.