.

Cartell Festa Major del Catllar 2014

Cartell Festa Major del Catllar 2014

Des del passat divendres 15 d’agost i fins al proper dia 24, El Catllar està de Festa Major amb actes populars, tradicionals i diversos.

Entre altres activitats, aquest cap de setmana ha tingut lloc la Bicicletada Popular aplegant molta participació.

Al llarg d’aquesta setmana el programa ofereix propostes com masterclass de ciclo indoor i zumba, i la cursa d’orientació nocturna aquest dimecres 20. El dijous arriba el torn d’una gimcana, xocolatada popular i la sortida nocturna dels Gegants, a banda del concert dels Grallers del Catllar, entre d’altres.

Avui la setmana comença amb la Donació de Sang a les 17.30h al consultori.

Els actes clau arriben el divendres 22 on s’inicien els dies més intensos de la Festa Major amb concerts, balls, discomòbil, cercavila, correfoc, baixada de trastos i la diada castellera amb la Colla Jove, els Castellers de Vilafranca i Vella de Valls dissabte. L’última proposta programada com a extra té lloc divendres 29 amb el Futbol sala amb el Catllar Atlètic.

Carles Guillén, regidor de festes de l’Ajuntament del Catllar fa una crida a la participació destacant que “És imprescindible la participació i implicació ciutadana, així com la col·laboració dels diferents col·lectius i entitats del municipi”. Considera que “tot i els moments complicats, cal saber desconnectar i passar-ho bé”.

*Consulta el programa d’actes complet en -aquest enllaç-