.

Pedro Ortega confirma el seu gran estat de forma a Sitges

La Mitja Marató de Sitges va ser la darrera cursa de preparació de Pedro Ortega abans de la disputa de la Marató Costa Daurada que es celebrarà diumenge vinent a Tarragona. L’atleta del Club Atletisme Tarragona arriba a Tarragona en un esplèndid estat de forma segons es desprèn del temps realitzat ahir a Sitges, 1:14:48, on va arribar a meta en 14è lloc i en un to físic espectacular.

L’atleta preparat pel també atleta José F. García Navarrete, tot un referent de l’atletisme a la ciutat de Tarragona, es presentava a Sitges amb la voluntat de fer la cursa a ritme de preparació de la marató però el seu estat de forma va fer que el ritme de la cursa fos més elevat del que pretenia inicialment en trobar-se molt a gust dins del grup d’atletes capdavanters.

Un altre atleta del CAT que va participar a Sitges, Jordi Sentís, va entrar a meta el 183è aturant el crono al cap d’una hora, 26 minuts i 11 segons. És habitual que el Jordi participi en tres curses de mitja marató durant la temporada (Tarragona, Sitges i Barcelona) cumplint sempre els objectius pel que fa a temps (1:29, 1:26 i 1:24). Ara al març a Barcelona té la fita que farà consolidar aquest ritme de 4′ al quilòmetre. També va estar present a Sitges un altre atleta del CAT, el David Lago (Evasion Reus) que va aturar el crono als 1:19:37 sent segon atleta nascut a Sitges en arribar a meta.

La cursa va ser guanyada per Ricard Pastó 1:10:44, dels Xatafolls de Mollerussa, segon Sergi Rodríguez (1:10:53) del C.A. Avinent Manresa i tercer va entrar a meta l’atleta del C.E. Montornès Iván Limia (1:10:58).

Per la seva banda, Víctor González va ser segon en el la cursa Quart de Marató que va ser guanyada per Marc Fortuny (Estival Park) aturant el crono als 36’48”.