.

.

TOTS 21

Pista de Camp Clar on es celebrarà el campionat

Pista de Camp Clar on es celebrarà el campionat

El Club Atletisme Tarragona inicia aquest diumenge la seva participació en l’edició 2015 del Campionat de Catalunya de clubs, dins del grup A, en la primera jornada classificatòria que es disputarà a l’Estadi Municipal de Camp Clar a Tarragona.

L’equip tarragoní competirà amb el CE Penedès, el CA Igualada, l’Avinent Manresa, la UA Lleida, el CA Valls d’Andorra en una competició en la què participen tant l’equip masculí com el femení. A destacar també la participació del CA Cambrils, que competirà només amb l’equip femení. Tots aquests equips lluitaran amb els equips dels altres quatre grups per assolir places capdavanteres i classificar-se així en la jornada final per la disputa del títol de campió, en un aclassificació en la que es sumen els punts aconseguits peles equips masculí i femení. El CA Tarragona parteix amb l’iobjectiu de millorar la 27ena posició assolida l’any passat, amb un equip que poc a poc s’està enriquint amb la incorporació de les primeres fornades sorgides de l’escola del club.

Per la jornada de diumenge, l’equip tarragoní presenta un equip integrat per 35 atletes, 20 homes i 15 dones, per disputar les vint proves programades. La jornada començarà a les 9.15 amb la disputa de la prova de llançament de martell masculí, i acabarà més enllà de les 13h, amb la disputa de les proves de relleus 4×100 masculí i femení.