TOTS 21

Aquest dijous 28 de novembre més d’una vintena de consorciats i membres d’empreses concessionàries han participat a la jornada.

Aquest dijous 28 de novembre més d’una vintena de consorciats i membres d’empreses concessionàries han participat a la jornada.

El Consorci d’Aigües de Tarragona ha organitzat aquest 28 de novembre la tercera jornada tècnica adreçada als serveis tècnics dels ajuntaments i les indústries que en formen part, així com les empreses concessionàries d’aigua que hi ha a la demarcació de Tarragona i que gestionen els serveis municipals dels consorciats.

La trobada s’ha celebrat a les instal·lacions centrals del CAT. L’objectiu de la trobada, que és el tercer any consecutiu que s’organitza, és el de donar a conèixer el funcionament i la gestió del CAT.

En aquesta ocasió els assumptes tractats han estat estrictament econòmics i han versat sobre el Pressupost 2020 aprovat per l’Assemblea General el passat 22 d’octubre, les tarifes a aplicar l’any 2020 i el Pla Econòmic i Financer vigent resultat del Pla Estratègic 2018-2021.

La jornada ha començat al voltant de les 10h quan el Director Gerent del CAT, el Sr. Josep Xavier Pujol, ha donat la benvinguda als assistents i ha fet una explicació detallada dels Pressupostos de l’any 2020. Seguidament el Director Jurídic i Econòmic, el Sr. Jesús Martín, ha exposat en detall diversos conceptes relacionats amb les tarifes de l’aigua del CAT. Finalment, la Cap del Departament de Control i Finances, la Sra. Sandra Simó, ha detallat el Pla Econòmic vigent.

La jornada ha servit per continuar millorant amb el principi de transparència del CAT i a la vegada resoldre alguns dubtes centrats en aspectes econòmics que tenien alguns dels assistents.