TOTS 21

El CAT acaba la temporada amb molt bons resultats

El CAT acaba la temporada amb molt bons resultats

Els equips femení i masculí del Club Atletisme Tarragona van assolir unes magnífiques quarta i cinquena posició finals, respectivament, al Campionat de Catalunya Màster celebrat aquest passat diumenge, 16 de juny, a la pista de Castellar del Vallès.

Unes inoportunes lesions abans i durant el campionat van impedir a l’equip femení pujar al podi i es van quedar a un sol punt d’assolir aquest objectiu, el que mostra la igualtat que hi havia entre els equips d’aquesta categoria. Entre les noies, les que van obtenir la màxima puntuació per a l’equip van ser la fondista Antònia Royo, a la prova de 1500 metres amb un temps de 6:02.55, i la velocista Ana Cabello, la qual va parar el crono en 14.71 segons a la prova de 100 metres llisos. Les segones posicions les van aconseguir la Carme Ferré als 3000 metres, amb un temps de 12:45.11, i la Patri Amador als 800 metres, amb un registre de 2:23.62. La Pilar Fernández va assolir la quarta posició als 200 metres (33.47s) i la mateixa posició ocupava el relleu 4×100 format per Antònia Royo, Marisa Pradillo, Pilar Fernández i Patri Amador (1:02.70). La Marisa Pradillo, a llargada amb un millor salt de 3.18m, i la Maribel Vallvé, a alçada amb un registre de 1.14m, van ocupar les cinquenes posicions de les seves proves. La resta de proves les van completar la Maribel Vallvé a pes i l’Ana Cabello a javelina. La mala sort va acompanyar a la Carme Ferré en els 400 metres llisos ja que es va lesionar a la sortida.

Per la banda de l’equip masculí, cal destacar que en Jesús Montolio va liderar la prova dels 400 metres llisos amb un bon temps de 55.07s. L’atleta més veterà de l’equip, Luis Sáez, va ser segon al llançament de javelina amb un magnífic registre de 31.74 metres. Els tercers llocs els van aconseguir en Josep Maria Mateo al salt de llargada, amb un millor salt de 5.17m, en Fernando Flores a l’exigent prova dels 5000 metres marxa, la qual va completar en 25:44.92m, i el relleu 4×100 format per Juan Carlos Herrera, José M. Martín, Pere Pardines i Josep Maria Puig amb un magnífic registre de 52.72 segons. Altres atletes que van aconseguir un bon grapat de punts per a l’equip van ser José M. Martín, al salt d’alçada, Jesús Montolio, als 200 metres, Juan Carlos Herrera, al triple salt, Josep Maria Mateo, al salt amb perxa, i el relleu 4×400 format per José María Pérez, Jordi Puig, Joan Bardina i Pedro Ortega. L’equip el complementaven de forma brillant Josep M. Puig, Joan Bardina, Pedro Ortega, José F. García Navarrete, Pere Pardines, Isidre López, Dani Ariza i Pedro Vacas, a 100, 800, 1500, 3000 metres, 400 metres tanques, 3000 metres obstacles i llançaments de pes i disc, respectivament.

Amb aquests bons resultats es clou la temporada pel que fa referència a les competicions de clubs màster però encara queden diverses competicions individuals. La més propera, i en la qual participaran bona part dels atletes anteriors, és el Campionat d’Espanya Màster que es disputarà a Sagunt l’últim cap de setmana de juny.