.

.

TOTS 21

1500 lliga
L’equip sénior del Club Atletisme Tarragona va finalitzar quart del grup A en la primera jornada de la fase classificatòria del Campionat de Catalunya de clubs 2016, disputada a Camp Clar aquest dissabte. Els i les atletes tarragonins van completar una bona jornada, assolint un bon grapat de bones marques, que s’han traduit en un total de 19.573 punts, que els situen en quart lloc de la jornada, en la què el primer lloc fou pel CA Igualada amb 25.540 punts.

L’equip tarragoní va assolir dissabte tres victòries en proves individuals, a càrrec de Mohamed Maman, en els 400 metres llisos, amb uns excel.lents 50.41 segons, de Jan Sans en els 110 metres tanques, amb 15.94 segons, i de Maria Àlvarez en el salt d’alçada, amb 1,58 metres, prova en la què Anna Solé fou segona, amb la mateixa alçada assolida. També Robert Romaní assolia la segona posició en el salt amb perxa, en superar el llistó situat als 3.90 metres, així com Adrià Serres en el llançament de disc, amb 36.75 metres i la juvenil Mireia López, que afrontava de forma excel.lent la prova dels 100 metres tanques sènior per primer cop, i aconseguia una gran marca de 16.12 segons.

Un altre gran debut va còrrer a càrrec de la Daina Martínez, excel.lent quarta en la prova dels 100 metres llisos, amb una marca de 13.67 segons.

Altres notes positives de la jornada foren la gran aportació de joves atletes provinents de l’Escola del CAT, com la Paula Rovira, la Mar Vázquez, la Maria Buscail, la Nerea Lago, en Gerard Parera, en Javier Almale o les germanes López Urbano, així com d’alguns dels atletes incorporats recentment al club, com les germanes Martínez Falguera, l’Albert Gené i en Manuel Pizarro, i dels veterans debutants en aquest campionat Ana Cristina Velasco, Patrícia Del Campo o Juan Carlos Herrera. La part negativa per als tarragonins foren les lesions de Jesús Muñoz, Dídac Ríos i Josep Maria Mateo.

La jornada va concloure amb la disputa de les proves de relleus 4×100, en les que el CAT finalitzà en quarta posició en les dues curses, femenina i masculina.

A destacar també les bones puntuacions assolides pels altres equips de la província presents a la jornada, la UA Montsià (10.967 punts) i el CA Cambrils (6.097 punts), que participen en el Criterium de clubs 2016, en presentar únicament equip femení.

La segona jornada es disputarà diumenge vinent, dia 17 d’abril, a Lleida, i servirà per establir la classificació definitiva de la fase classificatòria i establir els grups de la fase final. Després de disputada la primera jornada en els cinc grups, l’equip tarragoní ocupa la divuitena posició de la classificació, i lluitarà a Lleida per assolir la posició setzena, que li donaria dret a lluitar en la final en el segon grup del Campionat.

CAT