.

La temàtica del casal permetrà als nens i nenes viatjar a través de diferents èpoques històriques. Foto: Cedida

Aquest dimarts 25 de juny ha donat el tret de sortida al Casal d’Estiu Municipal, organitzat per l’Ajuntament de Constantí amb l’objectiu d’atendre les necessitats formatives, d’oci i lleure dels infants nascuts entre 2010 i 2020 durant els mesos d’estiu. Més d’un centenar d’infants iniciaven les activitats, que es realitzaran a les dues escoles del municipi: l’escola Centcelles i l’escola Mossèn Ramon Bergadà.

Aquest any, la temàtica del casal és ‘la màquina del temps’, amb activitats que permetran als nens i nenes viatjar a través de diferents èpoques històriques. Per a la segona setmana de casal, ja hi ha 160 infants inscrits.

Fins al 26 de juliol, el Casal d’Estiu oferirà novament dues modalitats: el Casal de lleure, a partir de P-3, i el Casal d’Anglès, amb activitats d’immersió en la llengua anglesa per a infants a partir de 1r de primària. El casal es desenvolupa cada dia de dilluns a divendres entre les 9 i les 13 hores. Aquest estiu s’ofereix també el servei d’acollida de 8 a 9 del matí, i un servei de menjador fins a les 15 h.